SCOALA DE WINDSURF

Invata Windsurf impreuna cu noi si fii pregatit pentru aventura vietii. Scoala de Surf ofere cursuri de Windsurf pentru incepoatori si celor mai avansati!


CURS DE WINDSURFING

Clasele de Winfdsurf sunt oferite in Portugalia, Spania, Franta, Olanda, Irlanda ori Anglia de instructori din Romania ori internationali. Rezerva un curs complet de incepatori (16ore/5zile) si invata Windsurf impreuna cu noi!

cursuri de windsurf


 

Cursuri de Windsurf

"Scoala de Surf" ofera cursuri de Windsurf, KiteSurf, Surf si SUP pentru incepatori si avansati in Romania, Portugalia, Spania, Franta si Olanda. Combina vacanta ta cu un curs de Windsurf, tot echipamentul necesar este inclus. Pentru mai multe detalii despre cursurile de windsurf din 2017 trimite un mail AICI.

 

Cursurile de WindSurf oferite de Scoala de Surf din Romania sunt pentru toata lumea; baieti, fete, mamici, tatici ori bunici! Daca ai mai mult de 12 ani si esti un bun inotator noi te asteptam la umatorele clase.
Cumpara un pachet care include si cazarea la una din locatiile noastre din Portugalia, Spania, Franta, Irlanda s-au Olanda, si o sa iti oferim tot echipmentul necesar pe perioada cursului gratis. Daca vrei sa iti cumperi un set nou verifica pagina noastra Surf Shop.
Da, fara exceptie. Windsurful este un sport extrem, atata timp cat suntem in apa suntem la buna dispozitie a valurilor. Daca ai nevoie de ajutor putem sa iti aranjam noi asigurarea prin brokerul nostru autorizat.

scoala de windsurf