€250

CURSURI DE KITESURFING

Curs de kitesurfing pentru incepatori.

Vino cu noi in Portugalia si invata acest minunat sport, KiteSurfing este sportul extrem de apa cu cea mai mare crestere in randul noilor practicanti. Cursurile de Kitesurfing sunt oferite pe coasta de Sud a Portugaliei in zona Algarve. Tot echipamentul necesar este inclus, de la kite (zmeu) la costumul de neopren, bara de directie si placa de Kite.

Invata Kiteboarding cu instructori romani si internationali, combina cursul de kitesurf cu o vacanta de 5 zile in Portugalia. Mare, soare, valuri, distractie – this is living! Te asteptam in 2017 cu cele mai bune oferte pentru cursurile de kiteboarding pentru incepatori!

Alege un pachet complet sa includa si cazarea & mic dejun la vila noastra langa Lagos ori  cumpara doar Cursul de Kiteboarding iar noi te vom astepta in fiecare dimineata pe plaja la 3 ore de distractie pe valuri!

Lagos - Portugalia
Varsta minima - 16 ani
INSCRIE-TE LA CURS
CURSURI KITESURFING
KITESURFING PENTRU INCEPATORI

CURSURI KITESURFING

€250
Echipament Inclus
Asigurare Inclusa

Curs de Kitesurfing pentru incepatori, invata sa "te dai" cu placa in conditii de vant perfecte pe plajele insorite din Portugalia. Curs de 20 ore in care te vom ajuta sa te ridici pe placa si sa mergi in linii drepte pe distante medii.

INSCRIERI AICI
SCOALA DE KITEBOARDING
KITESURFING PENTRU AVANSATI

SCOALA DE KITEBOARDING

€300
Asigurare Inclusa
Curs de 20 ore

Curs intensiv de Kiteboarding pentru avansati, invata tehnici de freestyle, high jumps (sarituri), sa navighezi in viteza mare...totul in cea mai perfecta siguranta cu instructorii pro de la Scoala de Surf din Romania.

INSCRIERI AICI

Curs de Kitesurfing in Portugalia.

La Scoala de Surf avem cursul perfect pentru fiecare nivel, cursuri de kitesurfing pentru incepatori la un nivel usor/mediu in Portugalia ori cursuri de kitesurfing pentru rideri avansati care doresc sa invete trucuri noi. Fa o rezervare pentru un pachet Full Option iar noi ne vom acupa de cazare, micul dejun zilnic, transfer de la cazare la plaja, tot echipamentul necesar va fi inclus plus asigurarea medicala. Invata Kitesurf impreuna cu Scoala de Surf in Portugalia!


UNDE MA INSCRIU LA CURSURI DE KITE SURFING?
INSCRIRI LA CURS AICI

14

CURSURI DE KITESURFING DISPONIBILE IN 2017

00
CURSURI DE KITESURFING
0
Locatii Interne (Romania)
00
Locatii Externe (strainatate)
00
Curs Kitesurfing Incapatori
0
Curs Kitesurfing Avansati
0
Curs Freestyle