$440

Cursuri Kitesurfing Grecia

Cu o experientă de peste un deceniu, instructorii noștri te vor iniția în tainele kitesurfingului. Cu ajutorul lor și al echipamentelor noastre de ultimă generație, cursurile de kitesurfing vor fi mult mai captivante și vei putea pluti pe valuri în cele mai sigure condiții.

Grecia - Vassiliki
10 zile
Cazare
Instructori atestati
INSCRIE-TE ACUM!
SURFING IN SANOYA AVANSAȚI

Această locație este perfectă pentru cursurile de surfing pentru cei avansați, dar nu numai. Puteți petrece alături de familie o vacanță plină de aventură, încercând diferite sporturi de apa, in timp ce ei se pot relaxa pe una dintre superbele plaje din apropiere.

  Prezentarea echipamentului

  Condițiile meteo

ÎNSCRIE-TE LA CURSURI!

 


SURFING IN CADELONIA INCEPATORI

Dacă vrei sa fii la curent cu ultimele manevre ale surfingului, participă la cursurile noastre de surfing pentru incepatori și vei afla tot ce trebuie sa știi pentru a pluti pe valuri. Echipamentele noastre de ultimă generație te vor ajuta să iți realizezi visul de a deveni un surfer adevarat.

  Prezentarea echipamentului

  Condițiile meteo

ÎNSCRIE-TE LA CURSURI!

 


HOTEL LAGUNA

Laguna Beach Hotel

If you are new to kite-boarding, have no worries! We offer a range of courses right from introductory courses to learn about safety of kite surfing to general riding lessons which help you learn basic skills and get initiated to the sports. Our advanced courses are for the pros to learn new tricks and amp up their game.

Rating
DOUBLE ROOM
SINGLE ROOM
GROUP ROOM