De la €50/sedinta

Cursuri Kitesurfing Juniori

Invata copilul tau “sportul cu zmeul” in Romania impreuna cu Scoala de Surf, cursuri pentru copii si juniori oferite pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii. Cursurile de kitesurfing sunt potrivite pentru toti copii, avem cursuri pentru cei care doresc sa invete acest minunat sport extrem pe apa si avem cursuri de kitesrf pentru cei mai avansati care doresc sa isi perfectioneze tehnica.

Incluse in curs este tot echipamentul necesar: costum neopren, zmeu, casca de protectie si vesta de salvare. Cursul este exclusiv pentru cei care stiu sa inoate, un test de rezistenta se va da cu fiecare elev in parte inainte de a incepe cursul.

Delta Dunarii - Marea Neagra
Pentru copii intre 7 - 16 ani
Inscrie-te Aici
CURSURI KITEURF JUNIORI
DE LA 7 - 16 ANI

CURSURI KITEURF JUNIORI

€50 PE SEDINTA
Echipament Complet
Tehnici De Salvare

Cursuri de Kitesurfing pentru juniori si copii cu varsta intre 7 si 16 ani, exclusiv doar pentru cei care stiu sa inoate. Tot echipamenul necesar este inclus plus vesta de salvare si casca de protectie!

INSCRIERI AICI
CURS INTENS KITESURFING
CURSURI COMPLETE DE 5 ZILE

CURS INTENS KITESURFING

€220
4 ore zi / 5 zile
Echipament Complet

Inscrie copilul tau la un curs de kitesurfing complet de 5 zile impreuna cu Scoala de Surf. Lasa-ne sa il invatam sa iubeasca apa, soarele si acest minunat sport extrem in cea mai mare siguranta!

INSCRIERI AICI

Invata copilul tau "sportul cu zmeul"

Inscrie-ti copilul la acest minunat sport extrem iar el o sa invete sa se bucure de adrenalina si placearea de a se da cu placa tras de zmeul gigant! La Scoala de Surf din Romania avem instructori profesionisti pregatiti special sa predea KiteSurfing pentru copii intre 7 ani si 16 ani. Pe langa kiteboarding, copii o sa invete multe despre natura, cum sa "citeasca" starea vremii si puterea vantului si metode de auto salvare in cazuri extreme!


ALL YOU NEED TO KNOW ABOUT KITESURFING
INSCRIERI AICI

KITESURFING COPII