€350

KITESURFING IN MAROC

Vino cu noi in Maroc si invata cel mai fantastic sport pe apa, cursuri de Kiteboarding oferite pe cele mai frumoase plaje din nordul Africi impreuna cu Scoala de Surf din Romania. Kitesurfing – sportul extrem pe apa cu cea mai mare crestere acum la dispozitia ta. Oferim cursuri instruite de profesionisti in domeniu din Romania si strainatate.

BleuKite Essaouira
Kitesurfing
Inscrieri Aici

Pentyru cine sunt cursurile de Kitesurfing?

Kitesurfing este pentru toata lumea, atata timp cat ai peste 7 ani si sti sa inoti esti candidatul perfect. Tineri, mai putin tineri, fete, baieti, bunici si bunicute – avem instructorul de Kiteboarding perfect pentru toate grupele de varsta! Cursurile de Kitesurfing sunt oferite pe plajele mirifice din Maroc si includ:

  • Cursuri de Kitesurfing (4ore/4 zile pe apa)
  • Tot echipamentul necesar (placa, zmeu, bare…)
  • Transfer la plaja zilnic si inapoi
  • Discount {68ef394d88be031633f1c5358cf9a9b37174876b58561ef137fefcf69552d8a7}20 la cumpararea de echipament

Cursuri de Kitesurfing

Kitesurfing – the magical sport! Iubim marea, iubim soarele, iubim vantul! Iubim Kitesurfing, Kiteboarding, sportul cu zmeul ori cum vrei tu sa-i spui…iubim aventura. Scoala de Surf din Romania iti ofera sansa sa inveti Kitesurfing in cele mai frumoase locatii, combina vacanta ta de apa cu un curs de kitesurfing si invata sa te bucuri de viata!

LISTA PRETURI CURS COMPLET €300

Curs complet de Kitesurfing de 5 zile – 21 ore in total. Perfect pentru incepatori, nivel de dificultate – usor!

Curs 1 zi €70 sedinta CURS FREESTYLE 6ore €100 CAZARE HOSTEL €25/noapte CAMERA DUBLA €35/noapte

Camere cu pat dublu ori twin, optiunea perfecta pentru cupluri. Transportul la plaja de kitesurfing este asigurat zilnic de asemenea si tot echipamentul necesar.

SCOALA DE SURF

KITESURFING IN MAROC

Daca vrei sa sti care sunt conditiile de Kitesurfing in Maroc te invitam sa privesti video’ul de mai jos. Soare tot timpul anului, conditii de vant ideale si kilometrii de plaje perfecte pentru cursurile de Kiteboarding! Maroc este una din locatiile noastre preferate si printre cele mai bune din lume pentru iubitorii de kitesurfing!

Ranking KITESURFING MAROC SUN Social: Picture of CAZARE IN MAROC - SURF HOSTEL Picture of CAZARE IN MAROC - SURF HOSTEL Kitesurfing

CAZARE IN MAROC – SURF HOSTEL

Cazarea pentru cursurile de Kitesurfing in Maroc este oferita la unul din hostelurille de surf aflate la 5 minute de plaja, costurile de cazare incep de la €30 pe noapte pentru camere in regim “SHARE” cu pana la 6 paturi si €50 pe noapte pentru o camera dubla de 2 persoane.

Ranking SURF KITESURFING WINDSURFING Social: