€250

KITESURFING INCEPATORI

Aceste cursuri sunt special pentru cei care vor sa invete tehnicile de baza al acestui sport minunat Kitesurfing aka Kiteboarding. Alegem cele mai frumoase plaje si lagune din Spania, Portugalia, Maroc si Grecia unde conditiile de vant sunt fantastice pentru a invata sa ne urcam pe placa si sa manuim zmeul.

Cursul complet dureaza 20 de ore, il puteti face in 3 ori 5 zile. Aveti optiunea de a cumpara un curs complet care sa includa si cazarea, micul dejun, transferul la plaja zilnic, cursurile de kitesurfing si tot echipamentul ori puteti cumpara doar cursul de kitesurfing si sa va aranjati cazarea singuri.

Portugalia, Spania & Maroc
Nivel - Incepatori
Zona de Trecking
Excursii Marine
INSCRIERI CURSURI KITESURFING

CURSURI DE KITEBOARDING

Unde faci cursuri de kitesurf si cat costa ele? Simplu, la noi si putin de tot. Adica…putin in comparatie cu o vacanta de 5 zile la Mamaia :).

Adevarat, un curs de kitesurfing care include cazarea, micul dejun si transferul la plaja zilnic, tot echipamentul necesar si muuuulta muulta distractie incepe de la €500 la €800. Avem cursuri de kitesurfing pentru toate nivelele si aproape toate varstele – varsta minima este de 7 ani. Singura “cerinta” este ca dumneavostra sa stiti inota la un nivel bun. De restul ne ocupam noi, invata acest minunat sport extrem cu placa si zmeul impreuna cu Scoala de Surf din Romania.

cursuri de kitesurfing

 

KITESURFING

Cursuri de kitesurfing pentru incepatori special dedicate celor care doresc sa invete acest minunat sport extrem de apa cu placa si zmeul.

PORTUGALIA

Locatia noastra favorita pentru a preda cursurile de kitesurf, plaje perfecte cu mult soare si conditii favorabile de vant. Martie – Octombrie.

SPANIA

Soare, mare, sangria…kitesurfing! Vacanta ta activa perfecta, cursuri de kitesurfing in perioada Februarie – Noiembrie.

MAROC

Kitesurfing la un alt nivel. Cursuri oferite pe tot parcursul anului, pentru adrenaline junkies recomandam Octombrie – Februarie. Curs Incepatori PROMOTIE

Curs Incepatori

€40

Fa o rezervare la cursul complet de kitesurfing pentru incepatori din Poartugalia pana in 10 Ianuarie 2017 si beneficiezi de un pret redus cu €40 de persoana. Oferta este valabila doar cu optiunea Full Package si numai pentru Portugalia.

INSCRIERI AICI

Echipamentul de kitesurfing este inclus in pretul cursului pe durata acestuia deci nu este nevoie sa vii cu el de acasa. Pentru cei care aleg optiunea Full Package aveti un discount de {68ef394d88be031633f1c5358cf9a9b37174876b58561ef137fefcf69552d8a7}15 pentru toate cumparaturile de echipament NOU de la Surf Shop’ul nostru.

Kitesurfing este un sport pentru toata lumea si toate varstele…ori aproape toate. Daca ai peste 7 ani si un nivel bun de inot esti candidatul perfect. Scoala de Surf invata anual grupe de copii si grupe de adulti care se mai cred inca copii, te asteptam sa ni te alaturi la cursurile de kitesurfing in taberele noastre sportive din 2017!

Scoala de Surf recomanda folosirea echipamentului de buna calitate si de ultimele generatii, sa nu uitam totusi ca este vorba despre un sport extrem pana la urma. Siguranta dumneavostra trebuie sa fie pe primul iar echipamentele noi ofera cele mai bune sisteme de siguranta. Daca doriti sa cumparati echipament si aveti nevoide de ajutor specialistii de la Scoala de Surf sunt la dispozitia dumneavostra cu sfaturi.

In general da, nu este nevoie sa fiti un sportiv convins ori un atlet profesionist dar noi recomandam sa aveti o conditie fizica decenta atunci cand incepeti cursurile de kitesurfing. O pregatire usoara cu 2 – 3 saptamani inainte ar fi ideala, incercati sa alergati, sa va intariti abdomenul si bratele deoarece o sa depuneti un efort considerabil zilnic pe durata cursului. Sa nu va sperie gandul efortului, o sa merite fiecare picatura de transpiratie cursa. Va promitem!

Daca incerci sa gasesti o activitate pentru urmatorul Team Building cu colegii de la munca sau clientii tai, Scoala de Surf iti sugereaza o excursie activa intre 3 – 5 zile in Spania, Portugalia, Italia si Franta unde vei putea combina vacanta cu activitati sportive intr-un mediu cu mult soare, nisip, caldura si distractie pe masura!

SURF SHOP

SECOND KITE CABRINHA 10FT 2015 €800 SECOND PLACA CABRINHA 139 €350 SECOND KITE BEST 2015 €500 NOU KITE CABRINHA SWITCHBLADE 2017 €1450

CURS KITE FULL OPTION

Pachet complet cazare & curs de la €500

Pachetul complet Full Option include cazarea in regim hostel, micul dejun si cursul de 20 de ore EXCLUSIV pentru locatiile din Portugalia, Spania, Franta, Grecia si Maroc. Nu include transferul de la aeroport.

TRIPS

6’10 Fineline Egg $700 USED 9’8 Haut Step Deck $400 9’2 Dyer Jetson $760 5’7 Hanel Pill $1200