Vezi cateva exemple de activitati team building pe care le puteti gasi la Scoala De Surf.

Team Building

Cursuri Kitesurfing

Activitatile de team building sunt o metoda grozava de a creste eficienta in echipe. Un team building poate porni de la o joaca copilaresc pentru a degaja grupurile pana la activitati sportive complexe. Imbina vacanta cu sportul, inscrie echipa ta la un curs de kitesurfing in Romania, Portugalia, Spania, Grecia ori Maroc. Sa gasesti activitatea potrivita pentru un grup mare poate fi o provocare, insa cu singuranta rezultatul va fi unul extraordinar!

ECHIPAMENT INCLUS
TOATE NIVELELE
DISTRACTIE GARANTATA
Incepatori
Avansati
TEAM BUILDING

CURSURI DE SURF

Activitati sportive team building pentru companii si organizatii in diverse locatii din Romania si strainatate. Alege setul de activitati potrivite si contacteaza-ne acum, organizam cursuri de Surf pe plajele insorite din Portugalia, Spania, Grecia sau Maroc. Pe langa distractia maxima, surful este o activitate de team building unica de care participantii isi vor aminti multa vreme. Senzatia de a "prinde" primul tau val va fi una care va ramane in memoria ta pentru totdeauna!

ECHIPAMENT INCLUS
ASIGURARE INCLUSA
DISTRACTIE GARANTATA
INCEPATRI
AVANSATI
TEAM BUILDING

CURSURI DE SUP

Activitati pentru team building, stand up paddle (SUP) este sportul extrem perfect pentru acest gen de vacante active care va transforma angajatii tai in "sportivul" ideal. Activitatile de team building ajuta la construirea relatiilor de mnca si personale, intaresc echipa, ofera motivatie si imbunatatesc comunicarea. Cursurile de SUP de la Scoala de Surf sunt oferite in majoritatea judetelor din Romania acolo unde gasim un lac de dimensiuni medii/mari in apropiere.

ECHIPAMENT INCLUS
ASIGURARE MEDICALA
DISTRACTIE GARANTATA
INCEPATORI
AVANSATI

TEAM BUILDING FULL OPTION - PORTUGALIA & SPANIA

Rezerva pachetul Full Option iar noi iti vom asigura cazarea la una din vilele noastre de surf, micul dejun in fiecare dimineata, transferul la plaja si activitatea de Team Building.

PACHET TEAM BUILDING DEMI PENSIUNE - MAROC

Alege Maroc ca destinatie pentru urmatorul tau Team Building iar noi iti vom asigura zilnic pe langa cazarea mirifica de altfel micul dejun si cina. Asigurarea si tot echipmantul inclus.

PACHET TEAM BUILDING DEMI PENSIUNE - FRANTA

Activitati Team Building pentru tine si colegii tai in Franta, cursuri de kitesurf, cursuri de surf si cursuri de navigatie in regim Demi Pensiune pe plajele perfecte din Franta cu Scoala de Serf!

ACTIVITATI TEAM BUILD IN ROMANIA

Curs Kitesurf, Surf si Navigatie! Activitati team building cu Scoala de Surf.

CURSURI DE KITESURF & SURF